Sanatatea Intima Candidoza vaginala si fructele oleaginoase


Sanatatea Intima Candidoza vaginala si fructele oleaginoase picture

CANDIDOZA VAGINALA este cea mai frecventa infectie care afecteaza sanatatea intima. Femeile cu candidoza vaginala au de obicei o imunitate prabusita si infectia este periculoasa pentru ca studiile arata ca aceasta ciuperca genereaza CANCERUL GENITAL, si de aceea ea trebuie tratata cu foarte multa seriozitate. ( Prof Dr Ghe Mencinicopschi)

Un procent mare de femei fac cel putin odata in decursul vietii o candidoza vaginala.
Consumul de fructe oleginoase – in speta proteinele din continutul lor impiedica dezvoltarea ciupercii care intretine candidoza vaginala.
Ce fructe oleaginoase sunt recomandate pentru sanatatea intima: maslinele, nucile, alunele, migdalele, fisticul, semintele de susan, semintele de dovleac, alunele necoapte, avocado, mango, caju.
Ce contin fructele oleaginoase
Calciu, fosfor, zinc, cupru, seleniu
Acid folic
Grasimi vegetale mononesaturate care reduc nivelul colesterolului total
Grasimi vegetale polinesaturate, cu efect protector impotriva bolilor cardiace.
Vitamina A, E
Proteine
De ce sunt recomandate fructele oleaginoase
Proteinele din aceste fructe ajuta la vindecarea candidozei vaginale !!!
Alte efecte
Grasimile vegetale din aceste fructe contribuie la refacerea structurilor membranelor celulare, deci implicit si a celulelor care formeaza organele genitale. Deasmenea, acizii grasi (omega) si alte grasimi din compozitia lor ajuta la mentinerea sarcinii.
Vitaminele din aceste fructe influenteaza imunitatea, cresc libidoul si actioneaza discret pntru mentinerea echilibrului hormonal al femeii.