Perineum Feminity – Fit & Care


Perineum Feminity – Fit & Care picture

Tonusul musculaturii intime pelviperineale este strans legat de cel al muschilor abdomenului si spatelui.

Planseul pelviperineal are forma unui “hamac” care sustine vezica urinara, intestinele si uterul. El isi poate pierde tonusul si elasticitatea in anumite circumstante, care sunt determinate nu numai de sarcina si nastere, ci si de presiunea constanta exercitata de greutate crescuta a corpului asupra muschilor lui, sau de modificarile hormonale de la premenopauza, menopauza.

Slabirea acestei musculaturi duce la instalarea incontinentei urinare (pierderea involuntara de urina), prolaps genital, sau la disfunctionalitati legate de viata sexuala.

Muschii pelviperineali, ca orice alti muschi ai corpului, pot fi tonifiati prin programe de gimnastica.

Gimnastica pelviperineala consta in exercitii de mobilizare, tonifiere si relaxare a muschilor planseului pelviperineal, abdomenului, spatelui:

PERINEUM FIT

PERINEUM WORKOUT

PERINEUM YOGA

GYM ABDOMEN PLAT & PERINEU TONIC

Un perineu tonic, asigura o functionare buna a celor trei sfinctere care-l strabat, contribuind la instalarea unei stari generale de bine.

Un program special cu miscari subtile si exercitii dedicate, adresat gravidelor care doresc sa nasca cu perineu intact, dar si oricarei femei care doreste sa-si ridice energia sexuala pentru o relatie intima mai intensa, cu un grad de placere mai ridicat. Efecte excelente si asupra sanatatii intime, vitalitatii, intuitiei, optimismului.